2. luukku

^DE134ED5FE62643C7473ACB7564B731603E9B5F220880D3636^pimgpsh_fullsize_distr

Onni piti kirjoista. Lukeminen oli hänen lempiharrastuksensa. Hän luki ihan kaikkea: satuja, historian jänniä tarinoita, sarjakuvia, juttuja maailman eläimistä. Niinpä Onni päätti löytää vastauksen mummin lahjapulmaan kirjoista. ”Kirjat ovat viisaita”, ajatteli Onni – ”niissä on tietoa kaikista maailman asioista ja vastaus mihin tahansa ongelmaan, joten varmasti myös tähän. Jostain kirjasta taatusti löytyy jotain sellaista mikä ei ole koskaan edes käynyt mummin mielessä, mutta jonka mummi tarvitsee.” Taskulampun valossa Onni uppoutui niin syvälle kertomusten ja tarujen maailmaan, että tuntui aivan kuin hän olisi oikeasti matkustanut halki ajan, mantereiden ja salaisuuksien…

Kuvitus: Roosa Henttu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s